76 tips til smukke bryllupsfotografering for fotografer? – Nej for nygifte!

76 tips til smukke bryllupsfotografering for fotografer? – Nej for nygifte!

Kære nygifte, efter jeg har været her for nylig i et blogindlæg lidt mere detaljeret rådgivning om ti smukke bryllupsbilleder, og reaktionen har været meget høj, vil jeg gerne udvide en kort tjekliste dette emne. I mellemtiden har jeg været mere end 170 bryllupper i fotografier, mange små ting, som jeg altid falde tilbage på, og nogle fejl er nemt undgås. Selvom jeg endnu ikke har ledsaget bryllup, der endte ulykkeligt, eller hvor det hele gik galt, men nogle gange jeg mærke til, at brud og brudgom er stresset, og nyde dagen ikke så, som de har fortjent.

Når du skriver de tips jeg har bemærket, at jeg har været lidt forældet, og er også her er tips til at gøre din dag en succes i almindelighed, ikke kun for de fotos, er vigtige. Et par af de tips er at betragte som min subjektive mening, hvis man er uenig, er det OK, også, og det gør din fest er ikke dårligt. Jeg håber, tips hjælper det ene eller det andet par.

Søgningen

1.Investiert lidt tid på at finde en bryllupsfotograf. Der er mange gode bryllup fotografer i Tyskland og mange fotografier i en anden stil.

2.Alle fotografer reklamere for deres kursus med flotte billeder, med nogle modeller endda inkludere en workshop eller billeder. Det er vanskeligt at skelne. Kig på gallerier fotografer til kunder eller lade dig mindst 200-300 Billederne viser en komplet bryllup for at få et generelt indtryk.

3.A fotografer blog, der opdateres hele tiden giver et godt indtryk på den måde bryllupsfotograf. Her kan du se nyere arbejde bryllupsfotograf.

4.Alles er blevet dyrere, men rejser er blevet billigere, ser derfor en national bryllupsfotograf. Bestil en flyrejse f.eks Hamburg og Stuttgart er reserveret tidligt for € 29-100.

5.Personlig kontakt er vigtig, dit bryllup fotograf, skal du være sympatisk.

6.Idag du ikke længere har en personlig kontakt med lokale råvarer. Video chat via Skype, iChat eller AIM samler verden og kommer i kontakt med bryllupsfotograf lettere. Bare spørg hvis fotografen tilbyder denne.

7.Bryllupsfotografen kan mødes personligt på bryllup messer dér og få et første indtryk.

8.A indledende drøftelse med planlægning er afgørende for gode bryllupsbilleder.

9.Ein gode bryllupsfotograf, du pegede på i de indledende planlægning fejl og timing spørgsmål og kan give dig mange tips om proceduren.

10.Ein kontrakt er ikke obligatorisk, men bedre for begge parter, da det styrer alt vigtigt i skriftligt og fjerne tvivl fra starten.

11.Transparente tilbyder i dag skulle egentlig være en selvfølge, det er desværre ikke altid så. Spørger dig, hvis udbuddet af de fotografer, der dækker alle omkostninger, uanset om der ikke efterfølgende ekstra omkostninger for tjenester (brugsrettigheder, tryk, billedredigering).

12.Informiert dig om brugsret (altid forblive med fotografen) (gælder for dig) og ophavsret og rettigheder Fotograf for dig bryllupsbilleder indrømmer.

13.Schaut dig tættere på de betingelser for brug. Nogle fotografer til at sælge bryllupsbilleder og meget mere via lager agenturer. Hvis du gerne vil ikke tro, at udenlandske virksomheder annoncere dine billeder, bør du helt sikkert være opmærksom. De fotografer vil være glad for at vise bryllupsbilleder på hjemmesider eller blogs, men normale – du kan kun finde en god fotograf, hvis du kan se billeder og autentiske.

14.Nicht er der altid ordet “Fotos på CD” til printbare, anvendelige data. Bed om originale opløsning billeder uden vandmærker.

15.Für bryllupsfotografering kræver en god bryllupsfotograf tid nok. I to timer, du kan ikke skyde bryllupsfotografering, men de fleste gæster at tage billeder af hele tiden. Det er, hvad den tilgang meget anderledes end et bryllup reportage. Hvis din historie i et smukt bryllup album vil have, bør du tid fotograf i mindst 8 timer (afhængig af daglige tidsplan) Sørg for rapporten.

16.Ein godt bryllup foto (eller fotos i almindelighed) er en symbiose af kunst arbejde, god teknik de korrekte indstillinger og perfekt håndværk. Forskellene kan ses meget hurtigt, hvis man ser fremad lidt travlt med bryllupsfotografering.

17.Bilder direkte fra dit digitalkamera billeder ser godt ud i forhold til bearbejdes meget fladt og livløst. Derfor, for smukke bryllupsbilleder en service tvingende. Vær skeptisk, hvis fotografen byder på billeder umiddelbart efter ceremonien til at brænde en cd og levere.

18. Jeg afdramatisere dette spørgsmål noget, da nogle analoge fotografer føler sig snydt af min tidligere redegørelse godt. Dette er naturligvis ikke af design. Analog fotografering er ikke en kvalitet egenskab i sig selv, men har efter min mening i bryllupsfotografering nogle store ulemper. Digitale kameraer er små i forhold til farve negativ film (den sædvanlige medium for bryllupper i Vordigitalzeitalter) ved høje ISO-indstillinger langt mindre støj, kan du bruge det mere universelt for bryllupper. Sort og hvid film er stadig meget vel blive brugt i høj Isobereich, men det er også indstillet til sort og hvid. Bedste du lader de billeder (hvis det er muligt, alle de rapporter, ikke kun højdepunkterne), og stil viser og døm selv

19.Aber bare fordi nogen har et dyrt digitalt kamera, der betyder ikke, at billederne er gode. Det grundlæggende i fotografering har ikke ændret sig i den digitale tidsalder. Hvorfor ikke lade imponeret af fotografer, der annoncerer på dit websted med et dyrt udstyr. Dette er ikke et tegn på kvalitet, bør professionelt udstyr være selvindlysende.

20.Achten sikker på, at bryllupsfotograf har sit eget visuelle sprog og ikke kun taget 08/15-Motive (fx brud og brudgom kig rundt et træ og gommen knæler foran bruden, Brud angreb i den bageste – nette kys skulderen eller halsen). En god bryllupsfotograf ikke bruger standard rejser, men altid forskellige fotografier.

21.Sagt den bryllupsfotograf, hvad du vil, lad os også nok plads til hans kreative stil fotografering. En fotograf, der går rundt med en tjekliste til most, kan ikke koncentrere sig om situationer og samfundet.

22.Vielleicht en subjektiv aspekt, men også for at spørge, hvordan fotografen kjoler ved bryllupper. En fotograf i en dragt er altid en mindre iøjnefaldende end i T-shirt med spraglet web reklamer på det. Det vil ofte komme til argumentet om, at dragten ikke kan skyde så godt – det er ikke sandt, skyder jeg i fire år udelukkende dragten bryllupper og kan ikke se nogen ulempe.

General

23.Gebt på bryllupsdagen fra alle ansvar og forsøgte at ignorere mindre ulykker. Det kan ses på billederne, hvis du tager alt for hjerte og du ikke nyder festivalen kan.

For at få en aftale for middagstid 24.Versucht religiøs ceremoni, og ikke om morgenen, den dag, der bevæger sig for meget i længden. Respekterer dog, at nok luft mellem møderne (forberedelse, ceremoni, tillykke, aperitif / reception, portrætter, mad, dans, spil) er.

25.Zwei bryllup datoer (civilt og kirkeligt) i en dag kan være meget stressende, i betragtning af at i din planlægning.

26.Kirchliche ægteskaber holde et gennemsnit på 45 minutter.

27.Standesamt tager tyve minutter til en halv time.

28.The tillykke før kirke bryllup med omkring 100 mennesker vil tage mindst en halv time.

29.Versucht ikke alt for lange ruter er nødt til.

30.Sucht dig som et bryllup bil, ikke for gammel klassisk bil fra, hvis du har lange ruter. Ellers er du altid på farten. Og så kan det nogensinde være med portrætter tæt, eller vente på gæsterne.

31.Auch er der forskelle i blomsterdekorationer. En smuk blomst dekoration ser smukt på bryllupsbilleder.

Præparatet

32.Versucht dagen ikke for lang tid at planlægge. De, der står op kl 5:00 om morgenen klokken skal være, fordi den civile ceremoni begynder ved 9:00 tiden om aftenen, er ikke længere passer. Gæsterne er kedeligt, selv om de begivenheder mellem flere timer og noget program.

33.Teilt din bryllupsdag fra starten med gode venner. Det er altid rart (selv for de billeder), men allerede i forberedelserne med en masse mennesker her er. Dette giver dagen en særlig stemning.

34.Brud makeup kan tage mindst to timer.

35.Das klæde gommen mellem tre og femten minutter. Denne gang kan være langvarig og en brunch med venner.

36.Ein langt slør er rart for spektakulære fotos.

37.Eine toget har fordele og ulemper: For bryllupsbilleder, er hun alsidig i brug. Når det regner det er en byrde for bruden.

38.Kleider med ekspansive hoop ringe begrænse fotografering af portrætter af noget. Ofte brudgom vil ikke komme tæt nok til bruden, der sidder på billederne ser ofte ikke så stor. Kjolen har et totalt stiv og ikke så naturligt. Men selv det er et spørgsmål om smag …

39.Für de brude på bryllupsdagen er normalt Keid ikke for tæt på, men for langt. Dette er en oplevelse værd en masse bryllupper.

40.Sucht makeup til bruden og et stort lyst værelse med naturligt lys. En god make-up artist make-up og helst i dagslys og bryllupsfotograf har masser af plads til at skyde. Nære bade er mindre egnet.

41.Schaut at du har en dejlig stor stående spejl. Mange makeup kunstnere har også et spejl med på.

42.Ein Vorbreitungs-/Ankleidezimmer smukke fungerer godt på fotografier smukt.

43.Wenn er det ikke et dejligt værelse derhjemme, du unde et hotelværelse. Det gør bryllupsdagen og igen specielt til dig, og at fremstille fotografier.

44.Spart ikke god til en make-up artist. Der er enorme forskelle. Dette er også synlig på bryllupsbilleder.

45.Beauftragt tjenesteydere, der er godt klædt på. Frisører i træningsdragter undladt at handle på de kvadratiske billeder.

46.Für den nette: Når klæde dine bukser først! Hvis du lukker dit undertøj blive klædt i manchetknapper, som kan se godt ud på billeder – som regel, det er ikke tilfældet.

47.Für den nette: Den bedste måde at starte dagen med de bedste venner og give dem mulighed for at deltage fra begyndelsen med.

48.Für brudgommen fremtrylle små gaver til bruden, som du åbner forbindelse med udarbejdelsen af et smil på dit ansigt, og det overlades til den bryllupsfotograf ;-).

49.Es er håndklæder til skinnende hud (olie-absorberende ark), som jeg kan tilslutte hvert fald et par stykker, hvis du har brug for dem.

50.Es er også små punktsvejset ark til tøj, der ikke er sikre for bryllupsdagen kører, hvis det sker.

51.Taschentücher ikke glemt.

I Kirken

52.Unbedingt drøfte sagen med præsten / præsten, uanset om fotografering er tilladt.

53.Oftmals måske ikke som en fotograf i helligdommen, og du kan tage billeder fra galleriet på de fleste. Dette flotte stillbilleder i ringen udvekslingen kan foretages du henvende sig til hinanden. Dette har også den ekstra fordel, at dine gæster ikke kun se ryggen på ringen udveksling.

54.Wenn brud forekommer fem minutter senere forøgelse af spændingen. Gæsterne er også ofte lidt for sent, er det bedre, hvis bruden kommer først som sidst. Dette tip men ikke kommentere, før præsten, som måske ikke engang sikker på der.

55.Wenn brudesuiter sedan har formørket vinduer, drej ned for vinduerne før ankomst, ellers er der ingen billeder af bruden i bilen.

56.Möglichst klart på forhånd, at præsten foran helligdommen venter. Ellers må man fodre kun fra præsten i billedet. Hvis det forud, bare holde lidt afstand, så er chancen for at få gode billeder meget hurtigere.

57.Schaut at du får en aftale i kirken, som finder sted før eller efter dit bryllup ceremoni er ikke anderledes, ellers mødes flere bryllup parter. Desværre, det er et punkt, hvor vi kan øve ringe indflydelse.

58.Bestimmt en arrangør af de første stop gæsterne i kirken til sig selv i forreste sæt. Gæsterne har for vane at lægge mere tilbage, så de forreste rækker på billederne snarere ausschauen altid tomt.

59.Es er altid meget anderledes, når brudens buket er smidt. Nogle gør det om natten, mens andre foretrækker at lige efter kirken. For de billeder, er det naturligvis smukt med naturligt lys.

Portrætter

60.Bei planlægge de bedste tidspunkter at observere. Lige før solnedgang, er lyset fra sin bedste side. Ved middagstid om sommeren er det hårdeste lys, og ikke meget atmosfærisk.

61.Der tidsramme for portrættet er udelukkende afhængig af dig. Du kan skyde smukke portrætter i tyve minutter, men du kan efterlade til en anden to timer tid.

62.Im sommeren bør du altid tænke på noget at drikke, hvad du kan deponere i brylluppet bilen. Da bruden og gommen til at drikke den dag, da for lidt er konstant travlt og distraheret. Fordi det kan ske, at en for portræt skyde lidt træt og ufokuseret handlinger.

63.Euer kjole skal fortsætte med at bo flot og hvid, en lille base, det giver også tid til at sætte sig ned på gulvet eller på internettet.

64.Genießt portrættet session. Det er løseste del af dagen. Du er det første gang for dig (næsten) alene.

65.Übt for portrætter før brylluppet lidt foran spejlet. Tjek smukke billeder i de kendte modemagasiner til.

66.Geht ikke mentalt bebyrdet med den sædvanlige bryllup udgør i photo shoot.

67.Verlangt af fotografen ikke de samme billeder, som du måske har set på internettet på en anden bryllupsfotograf. Lad de fotografer, der arbejder i hans stil.

68.Ihr som brud og brudgom er lige så ansvarlige for smukke billeder, som fotograf. Du er nødt til at have smukke billeder. Dine ideer og forsøger at sætte sammen af fotografen.

69.Ein gruppe billede kan være meget smukt, men tilrettelæggelsen og gennemførelsen kræver tid, og vi gerne opfattes af mange gæster som irriterende. Fotografiet selv er i mine øjne, men overvurderede, mens en rapport alligevel, fordi du næsten altid har hver gæst en gang i billederne.

70.Für tale før familiens fotos med familie, hvad du ønsker. Familie billeder ikke nødvendigvis handler stiv og kedelig, kan du også gå på arbejde lidt dristigere og billederne ser meget friskere.

Reception / middag

71.Beauftragt nogen ideer og spil til at indsamle gæsterne og sætter en fast periode, der fastlægges for det.

72.Die bryllupskage skæres enten midnat eller om eftermiddagen efter kirke. Hvilken er den bedste tid, du er nødt til at afveje, når man gifter sig, selvfølgelig, kun på 17:00 ur, giver det ikke meget mening at skære kagen umiddelbart efter. Men når du bliver gift før, at snittet af bryllupskage bro tiden indtil middag god aften. Sent om natten, gæster opleve ikke helt så meget appetit for en stor kage, og ofte tiden bevæger sig baglæns.

73.Lehnt spil fra varer mere end ti til femten minutter, pausen er for lang, og folk vil kede sig.

74.Skylaternen er nu forbudt i mange stater, eller du har brug for en tilladelse. For smukke billeder, du har selvfølgelig fantastisk.

75.Denkt det faktum, at fotografer ofte nødt til at spise.

76.Bucht med fotograf snarere end en akkompagnement i forberedelsen til og med brylluppet dansen som fra ceremonien indtil midnat. For historien om den dag, eller senere i brylluppet albummet vil være at forberede billeder langt mere interessant end en anden ti flere dans billeder.

Advertisements

About fotografmuggesen

Total fotograf freak!! Elsker bryllupsfotografering. Jeg er køn
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s